IniciServeis del ClubRestauració

Restauració

El fet que el nostre restaurant estigui situat a peu de platja i, en unes de les millors terrasses de tota la costa, ja ens condiciona per a dedicar-nos de forma preferent a la cuina autòctona marinera, on les paelles i les fideuàs assoleixen el paper de "divos".

Pensant en el soci, el restaurant ofereix un notable menú per adults i un altre per a nens i una variada carta, on no hi manquen les bones carns, paelles i fideuas de la nostra cuina mediterrània. Complementa l'oferta gastronòmica una variada selecció de postres, vins i caves. Tot a uns preus interessants.

La possibilitat de sortir del mar, caminar quatre passes i poder prendre l'aperitiu o seure a taula sense més complicació, és un altre dels plaers estivals que, el Club de Mar els ofereix. Tot plegat sense oblidar-nos de la gran dosi de romanticisme dels sopars a la terrassa del Club, a les clares nits d'estiu i amb el relleu de "La Punta" al fons.

Un altre dels serveis que la Restauració ofereix als seus socis és la possibilitat d'organitzar petites convencions o sopars de treball gaudint de tots els avantatges que el Club de Mar presenta.


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

tornar al principi