IniciServeis del ClubActes Socials

Actes Socials

El Club de Mar de Sitges té un especial desig que els seus socis gaudeixin de les millors i més agradables estones de lleure. És per aquest motiu que la Junta ha creat una vocalia pròpia per al foment de tota mena de divertiments: jocs, balls, festes, etc...

Les festes s'organitzen seguint els cicles naturals de l'any i respectant les tradicions i la gastronomia popular de la vila de Sitges. Així seguint l'ordre del calendari, podríem citar les xatonades per Carnaval, la calçotada, les sevillanes de la fira d'abril, el concurs de catifes del Corpus Christi, la revetlla de Sant Joan, el sopar dels focs de la Festa Major, Halloween amb la castanyada de Tots Sants, el sopar de Nadal amb el joc del Quinto. Hi ha també altres festes que tenen un aspecte social i gastronòmic: l'Inici de la Temporada, la Sardinada Popular, el rostit a l'Argentina, la Festa del Club, la Nit de Blanc, la Nit de la Vela i la festa de Fi de Temporada. I ja que hem tractat el tema gastronòmic, afegir que un cop al mes, al restaurant, se celebra un sopar especial que té l'originalitat de que és el soci el qui fa aquella nit de chef.

Els jocs sempre han estat un complement important a les activitats socials que el Club organitza. Podríem dividir-los en dues branques ben diferenciades: jocs per cansar el cos i jocs per a distreure la ment. En el primer grup podem citar el volei ball, el futbol sala, el mini golf, el bàdminton, el ping-pong, el billar i el futbolí. En el segon, el bridge, el mus, el dominó i el Rummikub. Tots aquests solen ser els predilectes dels nostres socis.

Pel que fa al bridge, cal afegir que el Club de Mar té en aquest joc una llarga tradició. Fa uns anys que, fins i tot, el nostre equip havia militat a la primera divisió amb gran prestigi. Ara, als estius, se celebren pools, dos o tres cops per setmana i, durant l'any s'organitzen alguns campionats. També per aquells que no en sàpiguen i vulguin aprendre a jugar, els recomanem les nostres classes particulars.

No volem cloure aquest apartat sense citar els divertits cursets de ball, ioga i aquagym que, tantmateix, ajuden a mantenir el cos en la forma més idònia. També són importants els cicles de conferències que de tant en tant s'organitzen.


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

tornar al principi