IniciServeis del Club

Escola de Vela

La nostra activitat esportiva primordial i principal és el foment de la vela lleugera.
Afiliats i assessorats per la Federació, facilitem durant tot l'any, a tots els nivells, la pràctica d'aquest esport apassionant.

Per aquells qui encara no han fet el seu "bateig de mar", la nostra Escola de Vela, amb monitors titulats, és l'opció idònia per a introduir-se a l'art de la navegació. Els cursets d'iniciació es realitzen amb una flota d'embarcacions tipus Optimist, Vaurien, Patí català i planxes de windsurf. La pedagogia de les classes, tracta temes tan atractius com la preparació física, els nusos mariners, la teoria de la navegació, conèixer els vents, el muntatge del vaixell, pràctiques de navegació, reciclatje i aparells del vaixell, etc. faciliten l'aprenentatge i fan que l'alumne acabi estimant apassionadament aquest esport.

Pels ja iniciats, els cursets de perfeccionament els faran millorar els seus coneixements teòrics i pràctics, a l'ensems que els introduiran a les tècniques de la competició: reglament i tàctiques de regata, navegació i entrenament, regates amb triangle olímpic, puntuació de regates i, com treure més partit del material i del vaixell.

I, si el que vol és arribar a ser un d'aquells "bojos per la vela", l'equip de regates del Club de Mar de Sitges pot omplir de joia la vostra afecció, ja que gaudim del prestigi d'haver guanyat, en la modalitat de patí de vela sènior, proves tant importants com la Copa d'Espanya (1994 i 1996), els campionats de Catalunya dels anys 1991, 1993, 1994, 1998, 1999 i 2000, el trofeu de campió absolut de la Setmana Catalana de Vela de 1997 i 2001 i, els títols de campió de la classe, en aquesta mateixa competició, els anys 1994, 1997 i 1999. Campionat d'Europa 2002, 2003 i 2004. A la categoria junior també és d'esmentar el Campionat de Catalunya de 1997 i la Setmana Catalana de Vela de 1999.

 

 Documents:

page acrobat  Inscripció al curs de vela


escolavelafons 


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

tornar al principi