IniciEl Club de MarBreu Història

Breu Història

historia01
La nostra història comença el 1952.

El Club de Mar es va fundar a l'integrar-se en ell els ex-socis dels primers clubs que, antany, s'havien dedicat a l'esport nàutic i a gaudir dels banys de mar.

Al "Pavelló de Mar", pioner en la seva especialitat, el va seguir el "Casino Playa de Oro", a aquests, el "Club Marítimo de Sitges", i finalment el nostre "Club de Mar", això passava l'any 1952.

Des d'aquell dia llunyà, el Club de Mar s'ha mantingut fidel als seus principis. La vela segueix essent l'objectiu primordial. Per aquest motiu es va crear l'any 1988 l'Escola de Vela que, des de fa uns anys, ha estat acceptada com Escola de Vela Reconeguda per la Federació Catalana de Vela.
El 1997 es van crear els equips de regates del club, que han aconseguit importants guardons en varies competicions i participacions de Patí Català i Creuer (Campionats de Catalunya, Torneigs Socials de Clubs, Copa de Europa, Copa de Espanya, Regata Volta a Menorca, Gran Prix del Atlàntic 2010 en Solitari, Copa Inter club Garraf, Setmana Catalana de Vela, Campionat de Catalunya per Equips, Copa ADIPAV, Ladies Cup Trofeu Príncipe de Asturias, Regata a las Columbretes-Cohimar, Trofeu Tanit, Regata Dragonera, Trofeu Compte de Godó, Regata S.A.R. Principe Felipe de Vilanova, Regata de la Mercè i Gran Premi de Barcelona)

 

 

 

 


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

tornar al principi