Esplai d'Estiu

esplai fons

Pels mesos estiuencs s'organitza un esplai infantil i juvenil, pels nens compresos entre els 2 i els 14 anys.
Dirigit per monitors qualificats, ofereix als més petits la possibilitat de fer activitats esportives (mini tenis, natació, aeròbic o gimnàstica rítmica), activitats d'expressió (representacions teatrals, dansa i tècniques de circ) i activitats plàstiques (tècniques de construcció i modelatge amb fang i plastilina; elaboració de bijuteria, tallers de cuina, collage, dibuix, pintura, construcció de titelles i instruments musicals).

I, per als més grans, hi ha la possibilitat de fer activitats esportives (vela, aeròbic, natació, tenis, badminton, voley platja, mini golf i hípica), activitats d'expressió (representacions teatrals i dansa) i activitats plàstiques (tallers de cuina, màscares, pintura, ceràmica, fang i construcció d'estels).
Tot aquest conjunt es realitza en uns cursets d'un mes de durada (juliol o agost) i de dilluns a divendres, en horaris de matí.

Si voleu més informació d'aquest servei del Club i conéixer la programació per quest any us podeu descarregar els següents documents (en format PDF):

 

VOLS QUE ELS MÉS PETITS TINGUIN UN ESTIU DIVERTIT?

QUÈ US SEMBLA UN LLOC COSTER AMB SOL, PLATJA I ESBARJO?

 

Programes:

Del 25 de juny fins el 07 de setembre

page acrobat

Programa matí de 2 a 3 anys

Programa matí de 4 a 6 anys

page acrobat

Programa matí de 7 a 14 anys

page acrobat Inscripcions Esplai


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

tornar al principi