IniciIniciNotíciesÈXIT DEL SOPAR SOCIAL DEL CLUB 2018

ÈXIT DEL SOPAR SOCIAL DEL CLUB 2018


L’ Il·lm. alcalde de Sitges, el Sr. D. Miquel Forns i el vicepresident de la Federació Catalana de Vela Sr. D. Sergi Cadenas varen elogiar la gestió esportiva del Club i van donar el seu suport a la Sra. Presidenta i la seva Junta Directiva en la gestió que duen a terme relativa a la concessió de costes i al palmarès esportiu dels regatistes del Club.

 

Durant aquest estiu ja han passat 660 alumnes per l’Escola de

Vela; més de la meitat dels monitors son socis del Club;

9 navegants de l’equip de regates, Srta. Zoa Masana Subcampiona Junior de Catalunya i Campiona d’Espanya; Srta. Andrea Montero de Novoa, Subcampiona de Catalunya a la categoria Open, 4ª en el rànquing general 2017 i, Srta. Marta Dávila, sòcia del club, que va ser campiona del mon de 420. Nacho Dávila competeix ara al Mundial d’ Austràlia de 420.

Regatistes, varies vegades campions d’Europa i Espanya de patí de Vela, Xavier Roca, comodoro del Club i Jaume Llobet. Regatistes Oriol Puig, Iñigo Puig, Miquel Cirera, Alfonso Clavero, la nostra Tripulació del Tibere.

 

Es va fer entrega de les medalles acreditatives de 25 aniversari al

Expresident del Club el Sr. D. Alejandro Sentís Hortet i a la Senyora Cristina Carasso Vendrell. Tanmateix, es va lliurar a la senyora Mª José Ferreiro un regal pel seu constant ajut i col·laboració en activitats del Club i ser sòcia des de fa més de 60 anys. Com a sòcia d’Honor d’aquest any es va premiar a la senyora Ana Arrué Mendoza de 90 anys d’edat.

 

La cena va ser servida per la Xef del Club María Salone i per

l’equip del’ Iván Márquez.

 

Moltes felicitats a tots.

La Junta Directiva


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

RSS

tornar al principi