IniciIniciNotíciesELS PATINAIRES DEL CLUB DE MAR PROTAGONITZEN LA GALA ANUAL D'ADIPAV

ELS PATINAIRES DEL CLUB DE MAR PROTAGONITZEN LA GALA ANUAL D'ADIPAV

 

Attachment-4

 

 

Com cada any (aquest amb una mica de retard) es va celebrar el sopar de gala de l'ADIPAV (associacio internacional de patins de vela). Aquest acte, serveix per repartir els guardons als millors clubs y patrons del any (2011). Per aquest motiu ADIPAV va convocar als seus asociats al club Nautic del Masnou, on es fer el sopar de gala i el lliurament de guardons.

 

L'acte va començar amb un emotiu record a l'Armand Martinez, destacat patinaire molt lligat als clubs de Sitges i Cubelles, que va morir mentre assistia com a metge a una competició de quads al Marroc. Van glossar la seva personalitat Xavi Roca i Jordi Obach.

 

En el referent als guardons dels patrons, Iñigo Puig del Club de Mar de Sitges va rebre la insígnia que el distingeix com a patró de primera categoria pels èxits de la temporada 2011.També es va lliurar el guardo al millor club del any, que en aquesta edició va ser el Club Nautic Mar i Vent, de Canet.

 

El pòdium del ranking ADIPAV, classificació que es fa amb els resultats de les mes importants regates del any, va ser totalment sitgetà, en primer lloc Xavi Roca, el segon classificat va ser Iñigo Puig i el tercer Oriol Puig, tots ells del Club de Mar de Sitges.

 

En aquest acte es va homenatjar a Gerard Esteva, que va ser anomenat President d'Honor de l'ADIPAV. Aquesta distinció es la tercera vegada que es dóna en tota la història de la Associació, i és el mes jove que la rep. Gerard Esteva va deixar la presidència de l'ADIPAV per ser president de la Federació Catalana de Vela. També és membre del equip de regates del Club de Mar de Sitges.

 

L'acte va acabar amb la presentació oficial de la Lliga Catalana de Pati a Vela Júnior & Open, a càrrec del President de la Federació Catalana, Gerard Esteva. Aquesta competicio, que comença l'11 de novembre i acabarà al Juny, es un format nou de competició que facilita l'arribada dels mes joves al món de la vela. El Club de Mar de Sitges, és un dels clubs que hi participa, amb un equip encara jove però que te un gran futur.
escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

RSS

tornar al principi